Fortrydelse og ombytning

Hvis du har fortrudt dit køb eller fået en gave du gerne vil returnere skal du gøre det via linket her: Registrering af retur

Der er vigtigt du benytter linket ovenfor, ellers bliver behandling af din retur forsinket. Det er også vigtigt du følger vores vejledning om fortrydelse og retur nedenfor. 

(Bemærk, hvis du har en reklamation eller modtaget forkert vare skal du klikke på dette link)

Returvejledning


Fortrydelsesret – Du har 30 dage:

Som kunde har du altid 30 dages fortrydelsesret (dog er der ikke fortrydelsesret på særlige bestillingsvarer, f.eks. udvalgte møbler).

Bemærk, man kan ikke fortryde ved at undlade at hente pakken. Vi skal altid have besked. Ved ordrer, der ikke er afhentet uden vi har fået besked refunderer vi naturligvis stadig købsbeløbet med fratrukket returfragten, som vi beregner til minimum kr. 50,- og nogle gange mere, hvis der er store/flere pakker.

Vil du benytte fortrydelsesretten skal du gøre følgende:

  1. Inden for 30 dages fristen registrere returren via linket i denne sides overskrift..
  2. Returnere varen senest 14 dage efter du har skrevet til os
  3. Sende varen til vores lager: Pathos ApS, c/o Stabrand Spedition ApS, Skagerrakvej 8, 2150 Nordhavn
  4. Sende varen som business pakke (privatpakker med Post Nord kommer til et posthus, og vi får ikke besked). Vil du benytte GLS kan du med dette link købe returlabel til kr. 50,-. Bemærk, ved fortrydelse afholder du selv udgiften til returfragt. Bemærk også at køb af returlabel til kr. 50 kun gælder mindre pakker op til 20 kg. Større pakker skal returneres med fragtmand for kundens egen regning.
  5. Med pakken vedlægge ordrebekræftelse eller følgesedlen der var med pakken, så vi kan identificere hvorfra pakken stammer.

BEMÆRK: Vi kan IKKE modtage personlig indlevering af returpakker. Skulle det alligevel ske kan der ikke gives kvittering, og der opkræves et gebyr på kr. 100 for mindre pakker, og kr. 500 for møbler, grundet ekstraordinær håndtering på lageret.

Returnering og refundering 

Varen skal returneres i originalemballage, og mærkater og lignende må ikke være fjernet. Når vi modtager varen tjekker vi alt er ok og refunderer derefter købsbeløbet til kontoen, hvorfra varen er betalt.

Bemærk, at du bærer risikoen for varens værdiforringelse, fx som følge af brug, eller skader under transporten fra dig til os. Så pak den godt ind.

Hvis varens værdi er forringet mistes fortrydelsesretten ikke. Men vi anslår hvor meget varens værdi er forringet til et gensalg og refunderer så købsbeløbet forholdsmæssigt.

Ombytning af varer

Ønskes varen ombyttet refunderer vi beløbet på den returnerede vare og beder vi dig lægge en ny ordre på varen du ønsker.

Modtaget en gave?

Vi kan desværre ikke overføre penge til gavemodtagers konto. Returneres en vare vil pengene blive tilbageført til den konto, hvorfra gaven er købt.