Prisgaranti Black Friday/Week

Prisgaranti Black Friday/Week

Med Designfunds prisgaranti har du sikkerhed for, at prisen altid er konkurrencedygtig. Det betyder, at hvis du ser en identisk vare - det vil sige samme farve, størrelse m.v. - billigere på en anden dansk webshop (.dk domæne), så tag et screenshot af varen, prisen og webshoppen og send til kundeservice på kundeservice@pathos-home.dk. Så matcher vi prisen. 

Det er naturligvis vigtigt, at den vare du har set på en anden webshop er tilgængelig - det vil sige på lager og det skal være muligt faktisk at købe varen til prisen på den pågældende side. 

Vores prisgaranti gælder til og med mandag den 30. november. Som det er helt normalt så bortfalder prisgarantien også hos os, hvis varen annonceres som ”begrænset parti”, ”køtilbud” eller "ophørsudsalg" og lign. Prisgarantien gælder heller ikke for auktioner, eller "medlemstilbud" hvor der kræves betaling for et medlemskab for at kunne købe varen til prisen. Varen hos konkurrenten skal desuden være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms. Ligesom hos os. Omkring møbler gælder det, at der sammenlignes på den fulde pris, altså inklusiv levering. Vi medregner typisk dette i vores priser, mens dette varierer andre steder. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, fejl i leverancer fra leverandører samt forsinket forsendelse af webordre i forbindelse med udsalgs og kampagneperioder.

Bemærk: Prisgarantien kan ikke kombineres med rabatkoder, foreningsrabatter og/eller øvrige rabataftaler. Her kan varen købes til den billigste af de to priser.

Happy shopping :-)